STUDIO BEEST

De constant groeiende collectie bestaat op dit moment uit zo'n 40 illustraties. Deze vormen de basis voor een eveneens groeiende reeks producten, zoals ansichtkaarten, kalenders, kleurboeken en hangers. Allemaal lokaal geproduceerd, met de nadruk op duurzaamheid.

__________________
DE COLLECTIE
__________________
KAARTEN & POSTERS
De volledige collectie dieren vind je in mijn webshop.
__________________
KERSTKAARTEN
__________________
VERJAARDAGSKALENDER
A4 kleurrijke verjaardagskalender met Nederlandse dieren.

12 Pagina's + omslag met illustraties en ruimte voor namen en notities. Gedrukt op 300 grams gerecycled papier (off white met kleine zichtbare vezeltjes).

__________________
DUURZAME HANGERS
Hangers in de vorm van een roodborstje, eekhoorn en hommel. Lokaal gesneden uit stevig, 100% gerecycled acrylaat. Mooi en duurzaam dus.

Keuze uit 3 verschillende kleuren: klassiek wit, transparant fluor oranje of een combinatie van de twee.

__________________
PLANTENPRIKKER
Meer bijen in je tuin met deze zaadbom en plantenprikker! Gemaakt van 100% gerecycled kunststof. Per verkocht product gaat €2,- naar de Bijenstichting.
-
Plant de Blossombs zaadbom in je tuin of bloempot, zet de plantenprikker erbij (zo verlies je de zaadjes niet uit het oog & heb je meteen al één vrolijke bij in je tuin) en wacht op regen. De bijen komen vanzelf.
__________________
KLEURBOEK
Luxe kleurboek voor jong en oud, met 15 kleurplaten van Nederlandse dieren. Gesorteerd van makkelijk naar moeilijk. Gemaakt van dik, hoge kwaliteit 100% gerecycled papier.
__________________
GROOT AAN DE MUUR
Een groot deel van de illustratie is te vinden in de IXXI collectie. Een geweldige manier om je interieur eenvoudig van kleur te voorzien :)
Back to Top