infographic JA!
Van de maker van kanikhetaftrekken.nl (that's me) is er nu een nieuwe infographic. Dit keer niet alleen voor freelancers, maar voor iedereen die wel eens stress ervaart...
Vroeger was ik er trots op: ‘altijd ja zeggen, je weet nooit waar het je brengt’. En ja, dat heeft me veel gebracht. Waaronder een burn-out. Voor je het weet zit je met een te volle agenda, te veel verantwoordelijkheid, te lange dagen en volle weekenden. Niet alleen met werk, maar ook met beloftes aan buren, vrienden en familie. Bijvoorbeeld beloven om op de katten van je buren te passen, maar die belofte aan 3 verschillende buren doen zodat je dag vol zit met jonge kittens en zieke katten die je aandacht vragen. Om maar iets te noemen. Helemaal niet uit mijn persoonlijk leven gegrepen. Nope.
MAAR... NEE
Ik zeg nu steeds vaker volmondig 'nee'. En niet omdat ik het al te druk heb. Maar gewoon omdat ik geen zin heb om überhaupt ooit weer zo druk te gaan zijn. Ik ben het nu graag voor. Dus nu heb ik de ruimte om 'ja' te zeggen als er toffe dingen voorbij gaan komen in de toekomst. En tot die tijd geniet ik van een rustige werkweek. Zonder een schuldgevoel kijken naar een lege agenda.

Toen ik onlangs toch weer nietsvermoedend in die 'ja'-val was gestapt, leek het me tijd voor een nieuw project. Eentje die de NEE, de SORRY IK HEB GEEN TIJD en de SORRY IK HEB WEL TIJD MAAR GEWOON GEEN ZIN in het zonnetje zet. Waardoor je straks netjes met een boog om dat zwarte gat heenloopt. En ik hoor graag wat je van dit project vindt.

De allereerste schets met alle info die ik in de infographic verwerken

De eerste flyers zijn binnen!

___________________


Ik ben illustrator en grafisch ontwerper in Utrecht met een focus op (natuur)educatie. Mijn werk is laagdrempelig, vrolijk en kleurrijk. Benieuwd naar hoe we samen kunnen werken? Neem contact op via onderstaande opties.
Back to Top