Moodle banner
Moodles
van fineliner naar papier
-
Een volledig intuïtief proces en een heerlijke manier om uit mijn regelmatig piekerende hoofd te komen. Het begint met doodlen en tekenen in cafés en musea, waarna ik in mijn atelier de meest interessante vormen uitkies en uitwerk met papier. De computer komt er nauwelijks aan te pas, wat een heerlijke afwisseling is op mijn andere werkzaamheden. Van begin tot eind laat ik me verrassen door het proces.
De kers op de taart zijn de invullingen die mensen vervolgens aan de werken geven. Iedereen ziet er iets anders in, wat vaak tot hilarische gesprekken zorgt.
proces
Van fineliner tekeningen naar papieren object. De doodles scan ik in en print ik vergroot uit, waarna ik de lijnen via carbonpapier overbreng naar zwart papier.
-
De verschillende stappen in het maakproces: nadat ik de zwarte basisvorm heb uitgesneden teken ik de vormen op de achterkant van het gekozen gekleurde papier. Ik knip deze uit met een kleine marge en lijm het vervolgens met een lijmpen op de achterkant van het zwarte geraamte.
-
Op het Moodles Instagram account is nog meer werk te vinden, inclusief de meest creatieve (en bizarre) omschrijvingen die mensen de creaties hebben gegeven.
___________________


Ik ben illustrator en grafisch ontwerper in Utrecht met een focus op (natuur)educatie. Mijn werk is laagdrempelig, vrolijk en kleurrijk. Benieuwd naar hoe we samen kunnen werken? Neem contact op via onderstaande opties.

Back to Top