botanische illustratie fineliner tekening tuin
BOTANISCHE illustraties
fineliner tekeningen in de tuin
Een jaar geleden begon ik met mijn beste voornemen ooit: veel nieuw werk maken en niets daarvan delen met de buitenwereld. Mezelf een jaar de tijd geven om zonder verwachtingen te experimenteren en te onderzoeken. Veel musea bezoeken, inspiratie op doen en al mijn ideeën de ruimte geven om zich te ontwikkelen tot succesvolle zijprojecten... al kwamen de meeste niet verder dan de initiële krabbel op papier 😉

Ik begon stilletjes een blog met als enige lezer mijn moeder (thanks mam!), ging meer ruimtelijk werken en (her)ontdekte keramiek en papier-maché, haalde veel lol uit papier-snij-werk en maakte er een mini uitdaging van om alle planten in mijn tuin te illustreren. Dat laatste doel is niet helemaal bereikt, maar er is wel een mooie kleine collectie ontstaan van botanische illustraties/schetsen. Met mijn Lamy Safari Vulpen en fineliners legde ik de planten om mij heen vast en leerde ik ze zo beter kennen. Heerlijk meditatief ook, ik kan het iedereen aanraden.

___________________


Ik ben illustrator en grafisch ontwerper in Utrecht met een focus op (natuur)educatie. Mijn werk is laagdrempelig, vrolijk en kleurrijk. Benieuwd naar hoe we samen kunnen werken? Neem contact op via onderstaande opties.
Back to Top