visuele communicatie
Ik ben grafisch ontwerper omdat ik het belangrijk vind dat visuele communicatie daadwerkelijk communiceert. Omdat het vervelend is als je een flyer in handen krijgt waarvan je de boodschap niet begrijpt, een website raadpleegt en niks wijzer wordt of een nieuwe locatie bezoekt en je de weg niet kunt vinden. Als je iets leest moet het in één keer te snappen zijn. Als je iets zoekt moet je het in één keer kunnen vinden. Anders kost het onnodig veel energie. En dat is zonde. Kun je zo veel andere, léuke dingen mee doen.
Grafisch ontwerp heeft dus impact. Het helpt lastige informatie toegankelijk te maken en het helpt boodschappen over te brengen. Het kan het leven een stukje makkelijker en prettiger maken. En zo zet ik het dan ook graag in.
mijn werk
Als freelancer verdeel ik mijn tijd over eigen projecten en mijn werk met opdrachtgevers. In mijn eigen projecten reageer ik op problemen die ik om mij heen zie. Met 'Kan ik het aftrekken' bijvoorbeeld vatte ik de onoverzichtelijke omzetbelasting voor freelancers samen in een infographic op 1 a4’tje. Met 'Ja! Maar, nee' help ik mensen om vaker ‘nee’ te zeggen. Om zo burn-outs, RSI en überhaupt stress te helpen verminderen.
Klanten help ik door vanuit de eindgebruiker naar hun product en communicatie te kijken. Samen komen we tot de kern van wat het precies is dat de klant (jij?) over wil brengen. En ik zorg vervolgens voor een eindresultaat dat werkt. Bijvoorbeeld een heldere infographic, een goed opgebouwde app design of een overzichtelijk boekontwerp.
Dus zoek je een sparringspartner? Iemand die vanuit visuele communicatie meedenkt en ontwerpt? Neem dan contact met mij op.
Post sturen:
Elke Uijtewaal
Nijverheidsweg 6 - 26
3534 AM Utrecht
Contact:
Versturen
Het bericht is succesvol verstuurd. Ik reageer zo snel mogelijk.
meer weten:
Je kunt mij en mijn werk volgen via Instagram. Mijn kaarten en het boek In mijn tijd zijn te koop via Etsy.
Back to Top